JEDNOSTAVNO: Pokazala dečka u spotu za pesmu Dečko!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNOSTAVNO: Pokazala dečka u spotu za pesmu "Dečko"!

Arijana Grande i Social House - više od pesme

Pre nedelju dana fanovi jedne od najpopularnijih pevačica na planeti Arijane Grande, imali su prilike da poslušaju novu pesmu "Boyfriend" i pogledaju spot.

U pitanju je numera koju je Arijana snimila s grupom Social House u kojem peva Majkl Foster, Arijanin DEČKO!

U spotu Arijana i Foster glume ljubomorne ljubavnike koji još uvek nisu zvanično u vezi, ali ne mogu da podnesu da gledaju onog drugog da flertuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa nekom osobom.

Američki mediji pišu da je Arijana sarađivala s Majkijem na numerama "Thank U, next" i "7 rings", kao i da se već neko vreme viđa s njim.

"Još nisu ozvaničili vezu, ali su prijateljima rekli da će videti kako im ide...", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici za Just Jared.

Pogledajte dečka u pesmi "Dečko".



Izvor: YouTube/Ariana Grande

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.