JEDNA MAMA, MNOGO TATA! Devojka koja je u vezi sa četvoricom muškaraca objavila - TRUDNA SAM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNA MAMA, MNOGO TATA! Devojka koja je u vezi sa četvoricom muškaraca objavila - TRUDNA SAM! (VIDEO)

Velika i srećna porodica...

Poput mnogih drugih trudnica, Tori Odžeda uzbuđena je zbog rođenja svoje devojčice za dva meseca - ali ona će imati malo više pomoći nego većina žena.

20-ogodišnjakinja iz Džeksonvila (Florida) je u poligamnoj vezi s četvoricom muškaraca. Za Barcroft Mediju kaže kako je biološki otac deteta jedan od njenih partnera, a devojčicu planiraju da odgajaju svi zajedno kao porodica.

"Svi smo jako uzbuđeni što ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgajati dete zajedno", kazala je devojka koja je zbog svog načina života kritike dobijala i od članova porodice i prijatelja. Sad, kaže, njih petoro živi zajedno i u vezi su već nekoliko godina.

Jedan od njenih partnera, Kristofer, kaže kako je trudnoća pomogla Odžedinoj porodici da prihvate specifičnu cezu svoje ćerke.

Odžeda je prvog partnera Marka upoznala u srednjoj školi i tad su počeli da se viđaju. Zatim se zaljubila u prijatelja Trevisa samo nekoliko meseci posle početka veze s Markom.

Kasnije je počela da se viđa i sa prijateljima Itanom i Kristoferom, a posle zajedničkog odmora ranije ove godine saznala je da je trudna. Za sada smatra da je biološki otac Kristofer, a ona kaže kako planiraju da se brinu o detetu kolektivno.

Trenutno njih petoro žive zajedno i imaju raspored za seks sa njom, kako bi svi dobili isto vremena. Kaže kako ljubomora može da postane problem u takvoj vezi, posebno oko ravnomernog raspoređivanja vremena s njom.

Njeni partneri su joj verni i ne viđaju se sa drugim devojkama.

"KO KAŽE DA NISAM SKRAŠENA?!" Ceca iznenadila - nikada otvorenije o svom EMOTIVNOM STATUSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.