JEDINSTVEN TALENAT! Prvo je šokirao žiri, a onda se se ODUŠEVILI i poslali ga direktno u finale! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 11:28

JEDINSTVEN TALENAT! Prvo je šokirao žiri, a onda se se ODUŠEVILI i poslali ga direktno u finale! (VIDEO)

Stvarno neočekivano.

Mladić u nemačkom "Supertalentu" neobičnim talentom iznenadio je žiri i dobio zlatno dugme i plasirao se direktno u  finale.

Izraelac koji se predstavlja pod nadimkom Guy First prošle godine isti talenat predstavio je u britanskom Supertalentu, ali tamo nije prošao kao u nemačkom, gde je odmah dobio ulaznicu za veliko finale 19. decembra.

Snimak njegovog nastupa poslednjih dana kruži društvenim mrežama, a njegov talenat, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je prvo šokirao žiri, a onda mu donio zlatno dugme, i vas bi mogao da iznenadi. Teško je to opisati, bolje pogledajte:

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.