JEDAN TAKMIČAR JE IMAO VELIKU PREDNOST! Evo ko je sinoć napustio Zadrugu 3!

Izvor: 011vodič.com, 02.Dec.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDAN TAKMIČAR JE IMAO VELIKU PREDNOST! Evo ko je sinoć napustio Zadrugu 3!

Ovonedeljni nominovani zadrugari Jelena Pešić i Bojan Đukić, su sinoć igrali igru za opstanak u Zadruzi. Đukić je dobio najmanju podršku publike, dok je Jelena dobila veći broj nominacija od svojih cimera.
Njih dvoje su se sinoć našli u duelu i odigrali igru, a voditelj Ognjen Amidžić im je saopštio pravila igre. Naime, njih dvoje su morali sa specijalnim rukavicama da otvore poklone. Kako u ovoj igri nije bilo pobednika, nikome od njih nisu duplirani glasovi.
Voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je saopštio zadrugarima kako je publika glasala, a najmanju podršku milionskog auditorijuma imao je Bojan Đukić, koji je napustio “Zadrugu 3” sa 14% glasova.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




The post JEDAN TAKMIČAR JE IMAO VELIKU PREDNOST! Evo ko je sinoć napustio Zadrugu 3! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.