JA SAM KRIVA ŠTO ME MUŽ VARAO – Kasno sam shvatila da sam pravila klasične greške!

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 08:38

JA SAM KRIVA ŠTO ME MUŽ VARAO – Kasno sam shvatila da sam pravila klasične greške!

Nije uvek kriva osoba koja vara, ne znate šta je dovelo do te situacije. Uvek su dve strane medalje.
Kada je stabilnost veze poljuljana tada nastaju svi drugi problemi. Drugim rečima, varanje nije uvek krivac zašto se veza posle toga raspadne, nekad je varanje posledica već raspale veze. Neki ljudi će osuditi samo onoga ko je počinio preljubu, a niko se neće zapitati šta ga je navelo na to.
„Ja sam svesna da sam ja razlog zašto me je muž varao. Bili smo u skladnom braku punih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 13 godina. Sve je nekako išlo glatko i odlično smo se snalazili u svojoj zajednici. Problemi su počeli kada sam dobila otkaz; firma je bankrotirala i svi smo poslati kući.
Polovinu svog života sam provela u toj firmi i otkaz mi je teško pao. Narednih meseci pokušavala sam pronaći novi posao, a sa platom mog supruga jedva da smo imali i za osnovne stvari. Pokušavali smo ostati smireni i optimistični, ali stres me je počeo obuzimati.
Postala sam histerična i neurotična, imala sam osjećaj da smo osuđeni na propast. Moj muž je takođe tražio način da me zaposli ali bezuspješno. Bio je obazriv prema meni i činio sve da se smirim, ali stres je prevladao sve nivoe mog života i svakodnevnice.
Sve manje vremena je provodio kod kuće, a sve više vani sa prijateljima. Nisam ga mogla kriviti, bila sam nepodnošljiva i jako loše društvo. Moj stres ga je naveo da pije i utapa svoje probleme u flašama viskija, a to ga je na kraju oteralo i u krevet nepoznate žene.
Ubrzo me je „obradovao“ sa tom vešću. Rekao mi je da sednem i da moramo popričati. Priznao mi je sve, pokajao se i zamolio za oproštaj. Naravno, bila sam besna i krivila sam ga za sve. Dugo mi je trebalo da shvatim da sam ja glavni krivac što me je prevario.
Krenuli smo na terapije kod bračnog savetnika i uspeli pronaći način da izgladimo sve probleme. Sada živimo ponovo u skladu, ali da me ne shvatite pogrešno – nikada stvari više neće biti kao prije. Ta prevara će ostati uvek urezana u našim mislima da nas proganja, i s vremena na vreme ubacuje crva sumnje.!
Da li zaista postoji „opravdan razlog“ za preljubu, i da li postoji adekvatno obrazloženje kojim bismo uspeli da opravdamo ovakav potez partnera ili je u pitanju preuzimanje krivice?
pult24.info

The post JA SAM KRIVA ŠTO ME MUŽ VARAO – Kasno sam shvatila da sam pravila klasične greške! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.