Izvređao je, ona mu poručila svaka čast?! FOTO, VIDEO

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvređao je, ona mu poručila "svaka čast"?! FOTO, VIDEO

Pre nekoliko dana kreator zamerio pevačici način izražavanja i to što "glumi zvezdu". Milica odgovorila...

Milica Pavlović je jedna od najtraženijih i najatraktivnijih pevačica na estradi. Ipak, ima i onih kojima se ne sviđa ni kako priča, ni kako izgleda.

"Nisi zvezdetina, a glumiš ludilo!"

Pre nekoliko dana kreator Saša Vidić je za nju rekao da "ima ono 'lele'".

"Prvo govori beogradski, pa se vrati na leskovački. Onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << govori leskovački ili beogradski, nemoj da mešaš. Drugo, ti nisi zvezdetina, a glumiš ludilo, misliš da si Megan Foks ili Meg Rajan. Sva je tako prepaljena, ističe, kao, ona je sve sama zaradila. U redu je, svi mi sami zarađujemo, pa nikome ne trljamo na nos", odsečan je bio Vidić u intervjuu za "Kurir Stars".

Sada je Milica odgovorila na uvrede jednim "svaka čast".

"Meni je Vidić simpatičan, ja njega poštujem i on se bavi svojiim komentarisanjem na najbolji mogući način. Veliki aplauz za to. Srećna sam i zadovoljna svojim životom i uživam u svemu što radim. Ne smetaju mi komentari. Okružena sam dobrim, lepim i pametnim ljudima. A, s druge strane, kao javn ličnost navikla sam na razne komentare, pa i ružne. Svako ima pravo da kaže šta želi, pa ne mogu se ja svakome dopasti. To nije normalno", rekla je pevačica "Kuriru".

Pogledajte prilog s Milicom:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.