Izvređala takmičarku! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvređala takmičarku! (VIDEO)

"Izgledaš kao da si progutala gazelu"

U novoj emisiji Zvezde Granda sve po starom - red dobrih i loših nastupa i komentara, ali i vređanje učesnika.

Jelena Karleuša i Ana Bekuta su u pretposlednjoj emisiji "isprozivale" takmičarku zbog silikona u usnama (i veličine nosa), a u ovoj je pevačica koja je danas golišava osvanula u britanskoj štampi rekla takmičarki da je progutala "antilopu ili gazelu".

Njeno pevanje, njen izgled... ništa nije bilo dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ali, ni vredno ovoga: "Prošla si u drugi krug zbog tog nesvakidašnjeg spoja - meleskinja i narodna muzika, a ne zato što si talentovana. Ja mislim da si ti jedna od retkih, netalentovanih Afrikanki, a na sve to si se obukla katastrofalno. Izgledaš kao da si progutala antilopu u toj  Africi, a onda je nisi svarila".

Poslušajte!

Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.