Izudarao paparaca - greškom?

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izudarao paparaca - greškom?

Obojica su vikali "znaš ti ko sam ja"!

Glumac i komičar Bil Marej (68) fizički je napao fotografa Pitera Sajmona i naneo mu lakše povrede u jednom restoranu u Masačusetsu.

Fotograf je policiji prijavio da je bio gost u restoranu u Martas Vinjardu, na poziv benda koji je svirao, i da je fotografisao atmosferu u sali.

"Prišao mi je jedan stariji čovek, zgrabio me za kragnu i tresnuo me o vrata. Polio me je čašom vode po licu. Psovao je i pretio mi." >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prijavio je fotograf.

Ispostavilo se da je u pitanju nesporazum, pošto je Marej mislio da Sajmon pokušava njega da slika, a fotograf je samo "opalio nekoliko slika atmosfere", prenosi "TMZ".

"Ja nisam ni znao ko je on. Ja sam njemu rekao - znaš li ti ko sam ja, a onda i on meni. Nisam znao. Uopšte ne izgleda kako je ranije izgledao. Mislio sam da će me zadaviti golim rukama," rekao je fotograf.

Prema policijskom izveštaju, Marej je bio "vidno uznemiren" i ponavljao je da ga je fotograf "maltretirao" (?!). Sajmon će najverovatnije privatno tužiti glumca.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bil Marej izudarao paparaca – greškom?

Izvor: Story, 11.Avg.2018

Glumac i komičar Bil Marej (68) fizički je napao fotografa Pitera Sajmona i naneo mu lakše povrede u jednom restoranu u Masačusetsu. Fotograf je policiji prijavio da je bio gost u restoranu u Martas Vinjardu, na poziv benda koji je svirao, i da je fotografisao atmosferu u sali. – Prišao mi je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.