Iznenada preminuo glumac iz hit serije Peaky Blinders

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenada preminuo glumac iz hit serije "Peaky Blinders"

Zvezda hit serije Karl Šils preminuo u 47. godini

Glumac iz serije "Peaky Blinders", i Deklan iz serije "Into the Badlands" Karl Šils, preminuo je u nedelju, potvrdio je njegov agent.

"Duboko smo pogođeni vešću o iznenadnoj smrti našeg prijatelja i klijenta, neverovatno talentovanog, duhovitog, pametnog Karla Šilsa. Slomljenih srca šaljemo iskreno saučešće njegovoj supruzi i deci", stoji u saopštenju njegove agencije, koja nije želela da otkrije kako je glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << preminuo.

Šils je radio kao električar kada je rešio da upiše časove glume. Ubrzo je dobio ulogu u filmu "Batman begins" iz 2005. godine, a potom igrao u serijama "Foyles war", "Doctors", "Tudors", "Peaky blinders" i "Into the badlands".

Karl kao Deklan:

Foto: YouTube/screenshot/The best of

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Iznenada preminuo poznati glumac

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 10:37

Irski glumac Karl Šilz, poznat po ulozi Rajana u jednoj od najpopularnijih serija "Peaky Blinders ", preminuo je iznenada u 47. godini života.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.