Izletelo joj!

Izvor: Mondo, 03.Nov.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izletelo joj!

Pevačica o vezi koja je iznenadila srpsku javnost

Vest da su ćerka Svetlane Ražnatović Cece Anastasija i srpski reprezentativac Miloš Teodosić u vezi, svi su dočekali s rezervom.

Tek što je raskinula dugogodišnju vezu s Kostadinom Terzićem, Anastasija se "obrela u naručju drugog" i to ni manje ni više nego Miloša Teodosića.

"Par" nije komentarisao ove navode, jer ni Anastasija i Miloš "ne govore o privatnom životu", ali zato je tu jedna pevačica...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Aleksandra je skot i koristi Filipa"

Drugarica Anastasije Ražnatović Aleksandra Prijović je, odgovarajući na pitanja portala Pink.rs, slučajno rekla i nešto što, možda, nije trebalo.

"Anastasija je prelepa devojka", počela je Aleksandra priču o novopečenoj manekenki, a onda joj je postavljeno pitanje "da li uživa u romansi s Teom".

" Nije na meni da pričam o Teu i njoj.  Pričaće oni onda kad to budu želeli", izlanula se Prijovićeva za portal Pink.rs.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.