Izgovorili NE matičaru, a onda usledio šok: Mladenci uradili ono što niko nikada NIJE SMEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 14:38

Izgovorili "NE" matičaru, a onda usledio šok: Mladenci uradili ono što niko nikada NIJE SMEO

Ukoliko ste mlada ili mladoženja, savetuje se da pred matičarom čak ni u šali ne govorite "ne".

Kada mladenci na pitanje matičara umesto "da", kažu "ne" uglavnom dođe do odlaganja ceremonije ili u najgorem slučaju prekida same veze. Međutim, to nije bio slučaj kod Miodraga i Violete iz Srbije koji su na dan venčanja glasno rekli "ne" a ipak završili u braku.

To "ne", kako piše Violeta na svom profilu na društvenoj mreži Iks, nije bilo namerno rečeno, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sasvim slučajno - spletom nekih čudnih okolnosti, na čelu sa tremom. Međutim, na njihovu sreću, navodno odričan odgovor kao da niko nije čuo, zbog čega ih je matičarka brzo nakon toga proglasila mužem i ženom.

"Jesam li vam pričala da smo muž i ja na venčanju rekli 'ne'? Onolika priprema, trema, matičarka iščita sve ono i pita: 'Da li Vi, Violeta, imate nešto protiv da stupite u brak sa Miodragom? Ja buljim u nju, ne znam šta da kažem i onako oprezno kažem 'nee'. Ona mrtva 'ladna isto pita Mićka, on junački kaže 'NE'. Ona 'proglašavam vas mužem i ženom'.

Aplauz, čestitanje, mogu vam reći da niko nije registrovao, obratio pažnju. Posle pitam Mićka, je l' mi ovo rekosmo ne, on kaže 'pojma nemam'. I tako... ko hoće može da ne poveruje" napisala je ona te se našalila da nije sigurna da li im je u tom slučaju brak važeći.

El sam vam pričala da smo muž i ja na venčanju rekli ne? Onolika priprema, trema, matičarka iščita sve ono i pita: da li Vi, Violeta, imate nešto protiv da stupite u brak sa Miodragom? Ja buljim u nju, ne znam šta da kažem i onako oprezno kažem nnee. Ona mrtva ladna isto👇

— Mala Baba (@mala___baba) March 4, 2024

Njena objava, priznali su neki, nasmejala ih je do suza.

"Supružnici istomišljenici. Skoro se nisam ovako ismejala", "A svatovi kadar nevera", "Haha možda nije registrovala zbog onog kad podneseš zahtev pa već tad kažeš 'da'", "Pa dobro ste rekli", "Bar imate jedinstvenu uspomenu", "E jeste naopaki", pisali su joj oni ispod objave.

Bilo kako bilo, ukoliko ste mlada ili mladoženja, savetuje se da pred matičarom čak ni u šali ne govorite "ne" - osim ukoliko niste sigurni da ćete, kao jedna mlada tražiti razvod 48 sati nakon svadbe.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.