Izgled od milion dolara: Donji veš u kojem će se svaka žena osećati moćno!

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Feb.2024, 18:31

Izgled od milion dolara: Donji veš u kojem će se svaka žena osećati moćno!

Stomačić, celulit, butine, velika guza, mekane dojke? Ne marimo! Postoji odgovarajući donji veš za svaki tip građe, a mi smo našle komplete veša u kojima će se svaka žena osećati moćno!
Veza između samopouzdanja i donjeg veša jača je nego što nam se čini na prvi pogled. Ne postoji to modno rešenje, niti taj savršeni autfit koji će popraviti stvari ako se vama ne dopada kako izgledate bez odeće. Sa druge strane, kada ispod svih tih slojeva vi imate veš u kojem se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << osećate kao kraljica? Pa, to je već druga priča! Zato, hajde da pronađemo donji veš koji podiže samopouzdanje!
Kako da izaberete donji veš koji će vam odlično pristajati? Odabir savršenog kompleta nije samo pitanje stila; radi se tome da treba pronaći odgovarajući donji veš za svaki tip građe. Tj, onaj koji će vam dobro stajati, koji će vam podići samopouzdanje i u kojem ćete se osećati kraljevski, bez obzira na to da li je vaše telo savršeno ili nije. Sa toliko dostupnih opcija, ponekad je teško odabrati. Evo koje faktore treba da birate pri izboru kvalitetnog veša:
Udobnost: Uvek dajte prednost udobnosti. U dobrom donjem vešu osećaće te se kao u drugoj koži.
Veličina: Uverite se da dobro pristaje, a da ne bude previše čvrsto ili previše labav.
Tkanina: Različite tkanine nude različite nivoe udobnosti i prozračnosti.
Stil i dizajn: Odaberite dizajn koji odgovara vašem ličnom stilu.
Kompatibilnost sa prilikama i odećom: Neki stilovi bolje funkcionišu pod određenim odevnim predmetima.
Jasno je kao dan: to je onaj veš koji čini da same sebi izgledate dobro u ogledalu! Jer ništa nije seksipilnije od žene pune samopouzdanja, koja voli sebe i voli svoje telo. A da biste to postigle važno je da odaberete pravi donji veš za svaki tip građe. Sistem pokušaja i grešaka ovde nije idealno rešenje – svaki komplet koji vam ne stoji kako želite, gasi malo radosti i ubija samopouzdanje. Zato smo tu da vam uštedimo vreme i pokažemo vam koji model je stvoren baš za vas. Dakle…
Kako izabrati savršen donji veš za svaki tip građe? Uživajte u izboru i mi smo!
Najlepši donji veš za atletsku građu Nije važno da li ste još u vašim dvadesetim, da li vas je genetika nagradila ili ste fanatik po pitajnu ishrane i fitnesa… Imate struk, a nemate stomačić i grama sala i većina žena vam zavidi. Pa, ipak, čak ni vi ne možete da nosite bilo kakav veš. Duboke gaćice i prezatvoreni grudnjaci će vas, jednostavno, progutati. Za vas su stvoreni ovi modeli: 
Grudi srednje veličine i čvrsta guza Mekani trouglasti brushalter od mrežastog materijala iz kolekcije čuvenog poljskog dizajnera Roberta Kupiša je idealno rešenje za vas. Debele trake su sasvim dovoljne da grudima daju podršku, a materijal je nežan i prozračan, dok je sam dezen ženstven. Visoko izrezane gaćice samo će doprineti da vam noge izgledaju duže i vitkije.


Velike grudi i uski kukovi Čipkane korpe grudnjaka Isabelle se prelepo prezentuju, a pružaju podršku. Dekoracija od čipke daje posebnu eleganciju. Duboko izrezane gaćice skreću pažnju na vaše elegantne noge i ističu struk.


Dečačka građa Vaš stomak je savršen, vaša guza puna i obla, ali imate manje grudi i struk nije naročito izražen – bez brige! Meki grudnjak bralette dizajna sa dekorativnim elementima na dekolteu, čini grudi primamljivim i vizuelno upečatljivim. Što je najbolje – možete ga nositi poput topa, ispod majice! Čipkane tange će skrenuti pažnju na savršenu zadnjicu i stvoriti iluziju struka.


Donji veš za svaki tip građe: Široki kukovi Bez obzira na to da li ste fit, ili imate maleni višak, da li se borite sa celulitom – ovi modeli su osmišljeni tako da istaknu ono što je  najbolje na vama, a da ostatak potisnu u drugi plan. Zahvaljujući posebnom dizajnu ovih modela, izgledaćete kao milion dolara i shvatiti da široki kukovi nisu bez razloga smatrani seksipilnim tokom vekova. 
Velike grudi i široki kukovi Delimično postavljeni grudnjak pravljen je za srednje do velike grudi. Daje podršku, ali vam ne ograničava pokrete, pa ćete se osećati slobodno. Stiže u kompletu sa čipkanim gaćicama brazilkama koje pažnju prebacuju sa kukova na struk – idealna kombinacija za vas!


Široki kukovi, male grudi Push -up grudnjak stvara fenomenalan dekolte, a ujedno pruža udobnost zahvaljujući posebnom spoju postave, trouglastih korpi i posebnog dizajna. Ukrštene bretele preko dekoltea privlače pažnju i čine grudi punijima. Uz ovaj grudnjak savršen izbor su gaćice sa čipkanim detaljima i ukrštenim linijama koje stanjuju stomak i kukove.


Široki kukovi i stomačić Grudnjak sa punim korpama podržava grudi i udoban je, a po dizajnu je pravi predstavnik klasičnog i ženstvenog stila. visoke gaćice su odličan izbor ako imate donji stomačić. Ovaj model tangi ujedno skreće pažnju na najbolje na vama – vašu zadnjicu.


Najlepši donji veš za prikrivanje stomačića Da sada uradimo anketu, ubeđene smo, najviše žena žalilo bi se upravo na – stomak! Trudnoće, kilaža, strije, koža, godine, opuštanje mišića… sve što možete da zamislite najpre se vidi na ovom delu tela. Ali, to ne znači da ne možete da izgledate kao milion dolara bez odeće. Evo modela za vas:
Male grudi i stomačić Iako imaju visoki struk i prilično su zatvorene kako bi pružile podršku u kritičnoj regiji, ove gaćice su rađene od čipke u zadnjem delu, tako da su prilično moderne i prilično provokativne. Tu je i adekvatan push-up grudnjak kako bi vam vizuelno povećao dekolte.


Stomačić i pune grudi Meki grudnjak sa prekrivenim korpama i širokom trakom je svršena podrška za velike i teške grudi. A pritom, izgleda krajnje mladalački i razigrano! Duboke čipkane gaćice formiraju predeo stomaka i ističu liniju struka.


Donji stomačić i uzak struk Ako se iz nekog razloga borite sa viškom kože na stomaku, a linija vam je savršena, ove gaćice su odličan izbor. Imaju efekat identičan onom koji daju tange, ali pružaju podršku tačno tamo gde treba. Mikrofiber od kojeg su pravljene dovoljno je čvrst da formira, a nežan je poput satena. Uz njih, savršen izbor je grudnjak sa ukrštenim bretelama na dekolteu za pun efekat.


Donji veš kada imate strije Još jedna od onih savršeno normalnih stvari koji nam ruši samopouzdanje… Strije, belezi, dekoloracije, nabori… Sve ono zbog čega nam je teško da volimo svoje telo i da hrabro i zavodljivo zbacimo odeću sa sebe. Ipak, ovakav veš pomoći će vam da se ponovo osećate kao kraljica: 
Mrežasti bodi je lagan, bez žica i umetaka, pa se možete slobodno kretati i osećati se udobno. Dve linije ne samo da daju moderan štik, neko vam sužavaju figuru i čine vas vitkijom. Duboki izrez na leđima ističe zadnjicu.



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.