Izdat nalog za hapšenje glumca Rendija Kvejda

Izvor: Blic, Beta, 16.Dec.2009, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdat nalog za hapšenje glumca Rendija Kvejda

Kalifornijska policija izdala je nalog za hapšenje glumca Rendija Kvejda i njegove supruge Ivi, pošto se nisu pojavili na suđenju u Santa Barbari, preneo je danas BBC.

Oni su optuženi za korišćenje nevažeće kreditne kartice, kojom su u junu navodno platili račun od 10.000 dolara u jednom hotelu u Santa Barbari. Par je u septembru uhapšen a potom pušten uz kauciju od 40.000 dolara. Kvejdov advokat Robert Sanger izjavio je tada da su glumac i njegova supruga platili hotelski račun i da se nadaju da će slučaj brzo biti rešen. Rendi Kvejd, stariji brat glumca Denisa Kvejda, nominovan je 1974. za Oskara za epizodnu ulogu u filmu "Poslednji detalj".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.