Izbor za Mis: UKIDA se defile u kupaćim kostimima!

Izvor: Mondo, 05.Jun.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za Mis: UKIDA se defile u kupaćim kostimima!

Takmičenje za Mis Amerike upravo "izbacilo stavku" s takmičenja lepote!

Foto: Giphy

Pogađate - što ste gledali misice u bikinijima - gledali ste!

Takmičenje lepote Mis Amerika, saopštilo je danas da takmičarke ubuduće neće imati defile u kupaćim kostimima.

Razlog za ovakvu odluku leži u činjenici da izbor za takmičenje lepote "više neće ocenjivati lepotice na osnovu fizičkog izgleda"?!

Znate li ko je ovo? FOTO >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Predsednica organizacije Mis Amerika Grečen Karlson, otkrila je danas da je ukidanje defilea lepotica u kupaćim kostimima rezultat MeToo pokreta.

"Nećemo više suditi kandidatkinjama na osnovu fizičkog izgleda. To je velika stvar i to znači da misice neće ići na binu u kupaćim kostimima i ova odluka stupa na snagu 9. septembra kada će biti izbor u Atlantik sitiju. Fokusiraćemo se na ono što izlazi iz njihovih usta, fokusiraćemo se na inicijative koje bi pokrenule...", dodala je Karlsonova.

Eto. Idi sad...

Foto: Giphy

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbor mis Amerike ukida kategoriju kupaći kostimi

Izvor: Beta, 05.Jun.2018

Organizatori izbora za mis Amerike ukinuli su kategoriju takmičenja u kupaćim kostimima uz obrazloženje da se učesnice više ne ocenjuju na osnovu njihovog izgleda.To takmičenje je počelo pre skoro 100 godina u Atlantik Sitiju kao takmičenje lepotica u kupaćim kostimima s ciljem da se privuku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.