Izbačena scena sa kojom bi Titanik možda bio još bolji film! (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 16.Nov.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbačena scena sa kojom bi "Titanik" možda bio još bolji film! (VIDEO)

Titanik je te 1997. bio pravi istorijski događaj u beogradskom naselju Ivanjica, jer se ovo remek-delo Džejmsa Kamerona prikazivalo u čak tri navrata, kako bi ga baš svi pogledali.
Mada je film za sobom ostavio nekoliko repova koje znalci i fanovi pokušavaju da razreše (kao što je ona čuvena dilema da li je za Džeka bilo mesta na tom splavu sa Rouz), nova izdanja su donela i neke novine.
Među njima je nekoliko scena koje se nisu pojavile u originalnoj verziji filma i mada >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ne bi mnogo uticale na samu radnju i konačan ishod, neke bi značajno pojačale emotivni doživljaj.
Svakako najpoznatija izbrisana scena je spasavanje preživelih iz čamaca sa Titanika od strane broda Carpathia.
Pogledajte o kojoj sceni je reč:

Pratite nas i na Viberu! Izvor: noizz.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.