Izvor: Press, 15.Okt.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabran novi vođa u Zadruzi, zadrugarima pao mrak na oči! (VIDEO)

Marija Jovanović je prošle noći napustila Zadrugu, a svojim cimerima je ostavila pismo i izabrala novog vođu
Prošle noći Bane Čolak i glumica Marija Jovanović su se borili za ostanak u Zadruzi. Marija je imala manji broj glasova, pa je napustila Zadrugu.
Kraj za još jednog zadrugara: Sa 22 odsto glasova ovaj takmičar je završio učešće u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (FOTO) (VIDEO)
Ona je u studiju napisala pismo za sve učesnike i izabrala je ovonedeljnog vođu.
- Dragi zadrugari, želim vam svu sreću, mnogo mi je drago što sam neke od vas upoznala, i nadam se da ćemo ostati u kontaktu i posle Zadruge. Čuvajte mi moju Doroteu. Moram racionalno da izaberem novog vođu i to je osoba koja mi je posebno draga, koju cenim. Vaš novi vođa je Bane Čolak - pisalo je u pismu koje je pročitao Lepi Mića.
Nakon ovoga Bane se obratio zadrugarima i nije krio da je bio potpuno iznenađen Marijinom odlukom o novom vođi.
Bane izabran za novog vođu u Zadruzi, Printskrin:Youtube/Zadruga Official

- Ja sam mislio da će Zerina biti. Maja je juče pričala i rekla je: "Ja bih volela da stavim moju zemljakinju" - rekao je šokirani Bane.
Pogledajte imenovanje novog vođe:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.