Ivana definitivno ostavlja Kristijana: Razvodim se, a on neka živi sa Balerinom ili s kojom već  hoće!

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana definitivno ostavlja Kristijana: Razvodim se, a on neka živi sa Balerinom ili s kojom već hoće!

Supruga Kristijana Golubovića, Ivana Veljković otkriva da će se razvesti jer je njen muž imao seks sa Jelenom Milošević Balerinom.
Ona, kaže, preko prevare ne može da pređe i napominje da suprugu nije poslala pismo u kom mu je poručila da ga ostavlja.
“Ne znam odakle im to jer ja njega, bar zasad, nisam ostavila. Ali, ako je imao seks sa Balerinom, onda se razvodim”, rekla je uplakana Ivana i nastavila:
Ivana ne sumnja u Staniju, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << li je videla šta se dešavalo u starletinom krevetu?
“Nisam očekivala da će se Kristijan tako ponašati jer je te žene nazivao droljama. Ako je on želeo da me prevari, više tu ljubavi nema. Meni te devojke nisu krive. Njegova je odluka sa kim će da se ljubi i spava. Znam da nešto petlja sa Stanijom, ali čula sam da nije imao seks s njom nego sa Balerinom. Ako je to tačno, on mene više ne voli”, kaže Ivana i dodaje:
“Ne interesuje me da li je izgubio glavu zbog zatvorenog prostora. Ko me prevari za mene više ne postoji. Plakao je kad mi se kleo na večnu ljubav. Pošto ima informaciju da sam ga ostavila, onda ima logike da me je prevario i zaljubio se. Nema šta da pričam razvodim se i – gotovo! Ja ću i dalje živeti sa svojim detetom, on neka živi sa Balerinom ili s kojom već  hoće, ne interesuje me. Volim tog čoveka, on je moje sve, posle njega u mom životu niko neće postojati, on je jednom i zauvek”, otkriva Ivana u suzama.
A šta je Ivana danas napisala na svom Fejsbuk profilu i koliko se od tada promenio njen stav, možete pročitati ovde!
Veljkovićeva naglašava da Kristijanu neće braniti da viđa osmomesečnu ćerku Veru.
“Videćemo kako će viđati dete, verovatno u prisustvu majke. Tu je sud, koji će sve odrediti. Pitanje je da li on izlazi na slobodu ili će u zatvor, još se ne zna”, rekla je Veljkovićeva.
Ona tvrdi da je od prijatelja čula da njen suprug više nije najveći favorit u “Farmi”.
“Ne želim više da se moja porodica potresa zbog svega samo da bi njega uzdizali. Čula sam da ima manje glasova nego ranije”, završava Ivana.


#svet
The post Ivana definitivno ostavlja Kristijana: Razvodim se, a on neka živi sa Balerinom ili s kojom već hoće! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.