Ivana Jordan sa sinom izašla iz porodilišta

Izvor: Dzungla.org, 19.Sep.2012, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Jordan sa sinom izašla iz porodilišta

Pevačica koja se prošle srede porodila carskim rezom u utorak oko podneva napustila porodilište “Narodni front”. Dobro se osećam i zaista sam presrećna – rekla je Ivana po izlasku iz bolnice

POPULARNA kantautorka Ivana Jordan, koja se u sredu porodila carskim rezom, napustila je u utorak porodilište. Po novopečenu mamu i sina došao je Dušan Antonijević, direktor internacionalne kompanije, koji je oko deset časova parkirao “hjundai” ispred GAK “Narodni front”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Mladi otac je sa plavom čipkanom nosiljkom u ruci pozdravio okupljene fotoreportere, a zatim se uputio u privatni apartman bolnice u kojoj je bila smeštena pop pevačica. Sat i po kasnije, srećna porodica pojavila se na ulazu porodilišta, gde su nasmejani na minut ispozirali novinarskim ekipama.
- Dobro se osećam i zaista sam presrećna – rekla nam je kroz osmeh mlada mama, koja je blistala u sivo-crnoj elegantnoj haljinici. – Jedva čekamo da dođemo kući i uživamo u blagodetima koje donosi roditeljstvo. Sin nam je pravi medić i napredna beba. Markantan je i lep na tatu, ali mislim da će od mame nasledeti nosić. Izgleda da nam se želje ostvaruju, jer smo maštali o tome da sin liči na njega, a ćerka na mene. Volela bih da rodim i drugo dete, ali sačekaćemo da sin malo poraste.
U porodičnom domu Jordan-Antonijević sve je bilo spremno za dolazak najmlađeg člana. Mladi bračni par, koji se na večnu ljubav zakleo prošle godine u junu, pripremio je bebin kutak u plavičasto-tirkiznim nijansama.
Inače, popularna pevačica ne planira dugo da odsustvuje sa muzičke scene, već namerava da na jesen ili zimu objavi novi album.
- Pesme su snimljenje i spremne za produkciju. Već sada zvuče izuzetno, u izvođenju velikog orkestra naših eminentnih muzičara. Biće to izražen preokret u žanru i zvuku, vrlo ozbiljan, kvalitetan i odgovoran poduhvat. Novi singl i snimanje spota odložili smo za jesen. Radujem se i koncertima koji su u planu posle promocije albuma – poručuje Ivana.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ivana Jordan sa sinom izašla iz porodilišta: Uskoro novi album (Foto)

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2012

Pevačica koja se prošle srede porodila carskim rezom u utorak oko podneva napustila porodilište ldquo;Narodni front rdquo;. Dobro se osećam i zaista sam presrećna - rekla je Ivana po izlasku iz bolnice.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.