Ivan Marinković tvrdi da je Ćurčić prevario Slavnića!  Ana se kockala i imala seks sa mojim partnerom

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023, 14:31

Ivan Marinković tvrdi da je Ćurčić prevario Slavnića! Ana se kockala i imala seks sa mojim partnerom

Bivši učesnik „Zadruge 6” kaže da se to dogodilo dok je Ana bila udata za Zvezdana Slavnića. Ivan Marinković tvrdi da se Ana Ćurčić kockala sa njegovim partnerom, a potom vodila ljubav sa njim! >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
– Ana Ćurčić se kockala sa mojim dobrim drugarom na Ušću. Igrali su rulet, a Anina „ruka” bila je od 50 do 100 evra. Posle su otišli ​​u njegovu kuću i imali seks, a ona je tamo spavala. Videli su se još nekoliko puta, tada je bila sa Zvezdanom. Opet su se i kockali! Verujem da moj prijatelj i imamo dokaz da se ovo desilo – Marinković je optužio Ćurčićevu, koja je sa Slavnićem živela 13 godina.

Fotografija: print screen instagram
Tada je najavio da će tužiti Anu, ali nije želeo da otkrije šta konkretno:
– Spremam joj tužbu! Neću još otkriti o čemu se radi, ali videćete.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official
Na drugoj strani, Ćurčićeva tvrdi da Marinković laže!
– Kakav njegov prijatelj! Zašto ne kaže ime i prezime tog čoveka?! On to izmišlja! Nikad nisam prevario Zvezdana i trudim se da to radim odgovorno. Ivan je rijaliti igrač koji me je beskrupulozno vređao i napao u „Zadruzi“, pa je tako nastavio. Čovek kome je trebao rijaliti šou da bih upoznao svog sina ne može da mi uradi… misli Ana i dodaje da će i Ivan biti tužen:
– Sve što je rekao moraće da dođe na sud! Ne dam nikome iza mene!
javio sam
Zora u policiji! Ivan je juče bio u policiji i javio Zoricu Marković zbog pretnji!
– Prvo me je Zorica javila zbog stvari koje sam rekao u emisiji „Narod pita” i onda je dodao da sam je fizički napao, što nije tačno! Tražila je i zabranu prilaska, ali meni nije izrečena. Takođe sam je prijavio i dostavio snimak na kojem mi preti. Rekla mi je: „Moj Žukela će da ti navrće uši na Kalemegdanu“. Dobiće tužbu i za vređanje moje verenice Jelene, jer je rekla da je bila sa 70-godišnjim dedom – kaže Marinković.

Gde gledaš Informer TV? INFORMER TV možete gledati na kablovskim kanalima Telekoma na sledećoj platformi: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT 19 pozicija; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 im: SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine; Severna Makedonija – u okviru mPlai aplikacije na poziciji 7 mtel iu okviru ponude m:SAT TV na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena oblak’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs





Venčati se

politika
Orlić: Opozicija je tražila smenu Bratislava Gašića, pa nisu došli. Veliki deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije iz partije bivšeg režima koji su tražili da se Skupština raspravlja o poverenju ministra unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću o tome nije ni glasao, predsednik Skupštine Srbije da je predsednik Skupštine Srbije je zahtev za raspravu napisao 61 poslanik, od kojih je 36 glasalo.



Društvo
Da li je to moguće? Ako uzmete gotovinski zajam ove veličine, kamata je neverovatno visoka Tražnja stanovništva za kreditima i dalje raste, uglavnom za dinarski keš, a kako sezona letovanja bude odmicala, očekuje se prava na ove kredite. Oni su, međutim, sve skupštine, pa neke kamate na keš kredite iznose i više od 24 odsto. Građani najčešće ne uzimaju velike iznose, nekada samo 20.000 dinara, a najčešće 50.000 ili 100.000 dinara.








Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.