Isprozivali folkerku: Mozga bez! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprozivali folkerku: Mozga bez! (VIDEO)

Mnogi nisu shvatili da se pevačica samo šali...

Pevačica Rada Manojlović je na svom Instagram profilu objavila nekoliko video snimaka u kojima pokušava da najavi nastupe, ali joj to malo teže ide jer, kako kaže, ima previše nastupa.

"Hahah, toliko gradova dragi moji, toliko diskoteka, plus gužva u Beogradu i eto šta na kraju ispadne", napisala je Rada u opisu videa gde neuspešno najavljuje nastupe i ne može da zapamti šta treba da kaže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Iako je ovo trebalo da bude šala, pevačica je dobila niz negativnih komentara i uvreda da je "mozga bez", "Realno li je koliko si glupa?", a neki su je i uz psovke opomenuli da "gleda kuda vozi", a ne da "ispušta neartikulisane zvuke".

"Niske strasti" domaće estrade! (FOTO,VIDEO)

Nako ovakvih uvreda, oglasila se i Rada uz poruku na Instagram Story:

"Malo sam zbunjena pojedinim reakcijama na moje klipove. Da li su pojedini svesni da se ja šalim na svoj račun ili nisu? I da ZNAM DA SAM POGREŠILA, ALI SAM TO NAMERNO POSTAVILA DA VAS ZABAVIM? Jer mi je smešno i htela sam to da podelim sa vama? Da li ste čuli za 'behind the scenes'? Je l' vi (hejteri) ne umete da se šalite ni na svoj ni na tuđi račun, ili ste toliko puni sebe, o čemu se radi haha, mislim, nije mi jasno. Opustite se malo omg, mislim, ja razumem da je to vaš posao, ali ne morate baš uvek bacati hejt."

Ovo su "sporni" video snimci:

Hahah, toliko gradova dragi moji, toliko diskoteka, plus guzva u Beogradu i eto sta na kraju ispadne

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Dec 22, 2017 at 8:41am PST

Kako bese Sve mi se pomesalo ‍♀️‍♀️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Dec 22, 2017 at 8:45am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.