Ispovest mlade kojoj je SVEKRVA UNIŠTILA VENČANJE: Došla je u CRNINI, a posebno je čudno ono što me je PITALA posle svadbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 07:24

Ispovest mlade kojoj je SVEKRVA UNIŠTILA VENČANJE: "Došla je u CRNINI, a posebno je čudno ono što me je PITALA posle svadbe"

Krajnje nekorektno ponašanje.

Anonimna žena iz Portugala, koja je svojevremeno stupila u istopolni brak sa svojom izabranicom, opisala je u Fejsbuk grupi 'That's It I'm Wedding Shaming' kako se njena svekrva ponašala na venčanju. Između ostalog, ona je ispričala i da ju je kasnije pitala može li da joj pozajmi svoju venčanicu, iako je teža od svoje snaje oko 30 kilograma, i viša oko osam centimetara.

Na venčanje je došla u crnoj haljini i već u startu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << začudila mnoge, posebno mlade. Neposredno pre toga odbila je da pomogne devojci oko šminke uz komentar "da prvo mora da sredi sebe".

Na venčanju, i kasnije, na proslavi, svekrva se ponašala "kao razmaženo derište" pokušavajući svu pažnju da privuče na sebe, besramno je koketirala dok su njena ćerka i snaja crvenele od sramote.

- Ponašala se kao derište sve vreme i zbog toga smo se osećale grozno veći deo dana, tako da smo kući otišle ranije, a haljinu sam samo skinula i stavila u orman - ispričala je ova žena.

Prokomentarisala je i svekrvin zahtev da joj pozajmi haljinu.

- Danas se više ne zamaram time, ali ipak mi je jako čudno što je tražila haljinu koju sam nosila taj dan, dan koji je ona zapravo upropastila - dodala je.

Kaže da nakon venčanja nisu razgovarale mesecima.

- Uvek sam imala osećaj kao da je njena mama jako posesivna i čudna. Stalno se nekako nadmetala sa mnom zbog pažnje moje supruge - prisetila se.

Kaže kako je njeno venčanje bilo vrlo malo jer joj je brat homofobičan pa na kraju nikoga nije pozvala, jer ako bi pozvala druge, a njega ne, imala bi s njim problema do kraja života, prenosi Daily Mail.

U komentarima su joj pružali podršku govoreći da je to njena haljina i da može da učini sa njom šta god želi.

- Čak i kad bi joj odgovarala venčanica, ona nema pravo na nju - bio je jedan od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.