Isplivala tajna Slobe i Kije: Kockareva je živela kod Radanovića, vikala je i vređala ga pred svima!

Izvor: Press, 16.Okt.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivala tajna Slobe i Kije: Kockareva je živela kod Radanovića, vikala je i vređala ga pred svima!

Pevač Sloba Radanović sinoć je pozvao polliciju nakon fizičkog okršaja sa bivšom suprugom Kijom Kockar!
Foto:blic
Iako je "Blic" dobio nezvaničnu potvrdu iz MUPa da je Kija odvedena na trežnjenje i da su oboje zadobili lakše telesne povrede, Sloba je za "Blic" pred kamerama sve negirao, dok je neposredno pre toga i sam potvrdio da je policija zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << intervenisala.
Međutim, kako "Blic" saznaje od komšinice koja živi u istoj zgradi u kojoj je i Sloba, ovo nije prvi put da Kockareva ima ovakve ispade.
- On je divan, Kija je živela kod njega u stanu pre par meseci. Tada ga je vređala i vikala na njega u ulazu pred svima. Sada kod njega dolazi visoka crna devojka, vise puta smo je viđali - izjavila je ona za "Blic".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.