Irina Šajk ima novog dečka: Zavela bivšeg od Žizel Bundšen

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jul.2023, 17:30

Irina Šajk ima novog dečka: Zavela bivšeg od Žizel Bundšen

Home Poznati Irina Šajk ima novog dečka: Zavela bivšeg od Žizel Bundšen Kruže glasine da jeIrina Šajk ima novog dečka. Naime, zavela je bivšeg muža svoje koleginice Žizel Bundšen, zgodnog Toma Brejdija.
Kruže glasine da se razvila romansa između penzionisanog kvoterbeka NFL-a (45) i manekenke Irine Šajk. Za to vreme, njegova bivša žena Žizel Bundšen je trenutno na odmoru u Brazilu. Živi svoj život,  ali je u prošlosti rekla da samo želi da on bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << srećan. Tom Brejdi je fotografisan kako flertuje s Irinom Šejk posle noći provedene u kući u Los Anđelesu.
Brejdi i Bundšen (43) okončali su razvod nakon 13 godina braka u oktobru prošle godine. Bivši kvoterbek Tampa Bej Bakanirsa sa manekenkom ima sina Bendžamina Rejna (13) i ćerku Vivijan Lejk (10). A  iz braka s Bridžit Mojnahan ima sina Džona (15).
Irina Šajk ima novog dečka: Poznati zavodnik… Od njegovog razvoda od Bunšen, pojavile su se glasine koje povezuju Brejdija s glumicom Ris Viterspun, a zatim i Kim Kardašijan. Iako su izvori rekli da su on i Kardašijan (42) “samo prijatelji”. Sedmostruki šampion u Superboulu  je povezana s Irinom Šajk (37), nakon što je primećen kako je pokupio u hotelu Bel-Er u petak popodne. To su izvestili Page Six i neki drugi mediji, a fotografisani su kako se vraćaju u dom u Los Anđelesu gde je Tom odseo.
Insajder navodi da su se Brejdi i Šajk upoznali još u junu prošle godine. To se desilo na venčanju milijardera Džoa Nahmada i manekenke Medison Hedrik na Sardiniji.
Drugi izvor kaže da je Brejdi pozvao Irinu Šajk na izlet u Los Anđelesu i da su “proveli petak veče i subotu u kući”. Prema izvoru, njih dvoje su “u kontaktu nekoliko nedelja” i “sevaju varnice”. Od svog penzionisanja, Brejdi je primećen kako provodi vreme sa svojom decom. Ranije u julu, podelio je fotografiju svojih sinova kako hodaju jedan pored drugog šetalištem prema plaži sa natpisom „❤❤“ na svojoj Instagram Story.
Vatrenocrvena haljina Selene Gomez – idealan izbor za letnje zabave
Dimitrios Kambouris, Phillip Faraone, Chung Sung-Jun/Getty Images Entertainment
















































Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Oglasila se brazilska boginja: Žizel je imala šta da kaže o Brejdijevoj vezi

Izvor: B92, 25.Jul.2023

Najpoznatija brazilska manekenka Žizel Bundšen oglasila se povodom aktuelnih spekulacija o vezi svog bivšeg supruga Toma Brejdija i ruske manekenke Irine Šajk...Kako prenosi "TMZ", neimenovani izvor blizak brazilskoj manekenki je kratko prokomentarisao da je Žizel srećna zbog Brejdija..."Razvela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.