Inter ponudio 25 miliona evra za Teveza

Izvor: Dzungla.org, 16.Jan.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ponudio 25 miliona evra za Teveza

MILANO - Predsednik italijanskog Intera Masimo Morati izjavio je danas da je taj klub ponudio Mančester Sitiju sumu od 25 miliona evra za transfer napadača Karlosa Teveza.
'U fudbalu ne postoje nikakve tajne. Naša ponuda iznosi 25 miliona evra. Sada Siti mora da se izjasni da li je to dovoljno', rekao je Morati italijanskim medijima.
Morati je kazao i da se, pored Intera, za Teveza interesuje još nekoliko evropskih klubova.
'Nema mnogo zainteresovanih timova, ali znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da je tu PSŽ i još par engleskih ekipa', naveo je prvi čovek neroazura.
Tevez je ove sezone odigrao samo tri utakmice, pre nego što se u septembru prošle godine sukobio sa menadžerom Robertom Manćinijem.
(Izvor: Tanjug)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.