Intenzivna anti-age borba

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intenzivna anti-age borba

Serumi su proizvodi za negu kože koje karakteriše brza apsorpcija u dublje slojeve kože. Imaju najčešće prijatnu i nemasnu strukturu i tako dozvoljavaju koži da lakše upije kremu koja se nanosi posle. Serumi imaju veću koncentraciju aktivnih supstanci nego kreme i intenzivnije prehranjuju kožu, što znači i da ćete rezultate videti mnogo brže.
Za kožu umornu i "istrošenu" posle zime, serumi su pravi način da je revitalizujete i pospešite dejstvo regenerativnih i  anti-age krema koje koristite i tako osvežite vaš ten, regenerišete kožu i izborite se sa nepravilnostima. Ovi proizvodi sadrže viskoke koncentracije hijalurona i kolagena, pa pored toga što pomažu u saniranju štete, oni i usporavaju nastanak novih bora.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.