Indi: Ćazim može otac da mi bude

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indi: Ćazim može otac da mi bude

Znam da voli pevačice, ali kod mene nema šanse! Ne zanimaju me biznismeni, a ni stariji muškarci, kaže Indira Aradinović (29) za „Blic“.

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani (52) bacio je oko na još jednu pevačicu - Indi, s kojom se provodio proteklog vikenda u jednom sarajevskom restoranu. Međutim, ona neće ni da čuje za njega.

- Među nama nema ničeg i neće ni biti! Po godinama može otac da mi bude. Kada bi nešto pokušao, odbila bih ga jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije moj tip - kaže Indi i dodaje da je Ćazim veoma galantan:

- On i njegovi prijatelji su se odlično zabavili, čemu sam doprinela svojom pesmom. Naravno, Ćazim je to obilato nagradio jer je poznat kao neko ko je izuzetno galantan.

.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Indi: Ćazim može otac da mi bude

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015

"Znam da voli pevačice, ali kod mene nema šanse! Ne zanimaju me biznismeni, a ni stariji muškarci" kaže Indira Aradinović (29) na pomen veze sa Ćazimom Osmanijem...Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani (52) bacio je oko na još jednu pevačicu - Indi, s kojom se provodio proteklog vikenda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.