Impozantna bina u Budvi

Izvor: Blic, 26.Jun.2008, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impozantna bina u Budvi

Pripreme za ovogodišnji festival „Pjesma Mediterana" koji se održava 28, 29. i 30. juna u Budvi polako se privode kraju. Trenutno se postavlja bina, a izabran je i zanimljiv logo festivala.

Logo je stilizovani zmaj sa budvanskog mozaika koji je star preko 2.500 godina, a pronađen je na Trgu slikara gde se manifestacija i održava. Bina na kojoj će uskoro početi izvođačke probe ima 350 kvadratnih metara i obeležiće je elementi prepoznatljivog morskog pejzaža kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaštitni znak - zmaj i delfin. Na bini će biti postavljeno 36 led ekrana smeštenih u stubove na kojima će biti projekcije Starog Grada.

U toku dve polufinalne večeri publici će se predstaviti 36 kompozicija. U revijalnom delu, tokom takmičenja, nastupiće svi pobednici od ranijih godina, hrvatska zvezda Severina i večiti šarmer Hulio Iglesijas.

Na festivalu će nastupiti i zvezde bivše Jugoslavije poput Kaliopi, Maje Odžaklijevske, Kemala Montena, Tijane Dapčević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.