Izvor: 011vodič.com, 13.Apr.2020, 15:08

Imitacija Fredija Merkjurija koja je svima danas veoma potrebna

Stojeći među prozorima i koristeći metlu umesto mikrofona, neimenovani muškarac “skinuo” je kultni nastup frontmena Queen-a na Live Aid-u iz 1985. godine… Ova imitacija Fredija Merkjurija će vam vratiti osmeh na lice.
Foto: Instagram
Korona virus nas je zaključao u kuće i stanove, pa se koncert i drugi muzički performansi trenutno ne održavaju. Međutim, jedan čovek je preuzeo stvari u svoje ruke, pa je na krovu kuće održao nastup, imitirajući nezaboravnog Fredija Merkjurija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Stojeći među prozorima i koristeći metlu umesto mikrofona, neimenovani muškarac “skinuo” je kultni nastup frontmena Queen-a na Live Aid-u iz 1985. godine, prenosi Headliner.
Snimak je potom postavljen na Jutjubu…


A duža verzija i na Tviteru…
‘Day 2746439270 and this is what my husband has resorted to’ pic.twitter.com/iO04P2C4ml
— LADBible (@ladbible) April 11, 2020

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.