Imate li hrabrosti za kupanje u staklenom bazenu na 150m?

Izvor: B92, 14.Apr.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imate li hrabrosti za kupanje u staklenom bazenu na 150m?

Na jednom neboderu u Hjustonu nalazi se bazen sa staklenim dnom na visini od 150 metara.

Dno je napravljeno od debelog pleksiglasa, tako da bezbednost nije briga, a dobio je nadimak „nebeski bazen“ jer tokom boravka u njemu možete da vidite automobile i prolaznike na ulici ispod.

Nažalost, dostupan je na korišćenje samo stanarima zgrade, koji možete da budete i vi, ali cena boravka za jedan mesec iznosi više od 1.600 evra.

Cena stana na vrhu zgrade iznosi oko 13.500 evra.

Pogledajte kako izgleda ovo fantastično iskustvo:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Kupanje u staklenom bazenu posebno iskustvo

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2017

Na jednom neboderu u Hjustonu nalazi se bazen sa staklenim dnom na visini od 150 metara...Dno je napravljeno od debelog pleksiglasa, tako da bezbednost nije briga, a dobio je nadimak "nebeski bazen", jer tokom boravka u njemu možete da vidite automobile i prolaznike na ulici ispod...Dostupan je na korišćenje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.