Imamo HIT godine!  (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imamo HIT godine! (FOTO, VIDEO)

Prevario si ženu - pati. OK, možda možemo da razumemo taj momenat, ali ne kapiramo da je neko pristao da PATI OVAKO!

Nema nijednog među nama da u toku svog života nije čuo (ili rekao) "bolje dobar razvod nego loš brak" i zaista, tako bi trebalo i da bude.

Čuješ li Hoze L. Torese, trebalo je da se razvedeš!!!

Nesrećnik čije je ime hit na Internetu je Hoze. E, Hoze je prevario ženu, ona ga provalila, a onda naterala da se iskupi tako što će ISTETOVIRATI >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je idiot. I prevarant. I manipulator. Između ostalog.

Internetom kruži slika objavljena na Instagram stranici "Tattoos By Jorge" na kojoj vidimo stomak nesrećnog Hozea i "pisanije" od grudi do pupka. Tekst je sledeći:

"Ja, Hoze L. Tores dobrovoljno se tetoviram 2. januara 2019. godine kako bih povratio ženino poverenje za sav bol koji sam joj naneo u braku. Ja sam: lažov, manipulator, prevarant, kurva/ljubitelj prostitutki i nepošten".

Kukala mu majka...

View this post on Instagram

Nothing like some nice lettering to start the year. @snake___pit ( just to clarify i didnt know the tattoo was mispelled until they started talking about it)

A post shared by Tattoos By Jorge (@sickcat_13) on Jan 2, 2019 at 5:31pm PST

Komentari variraju od "budala", do "eto ženi podsetnika šta joj je uradio svaki put kada se skine".

Mi smo skloni da verujemo onim trećima koji zagovaraju tezu da je u pitanju Fotošop. Šta vi kažete?

BONUS VIDEO: "Normalne" tetovaže!!!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.