Ima samo 20 godina i ona će postati OTAC svoje dece! (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 01.Jul.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima samo 20 godina i ona će postati OTAC svoje dece! (FOTO)

Nedavno je saznala da će u budućnosti moći da ima svoje dete od polovine DNK.
"Nikada nisam stvarno znala ko sam bila, niti sam išta znala o transrodnim osobama sve dok nisam završila srednju školu. Sećam se jedne žurke na kojoj sam upoznala prelepu devojka koja mi je tada priznala da je rođena kao dečak, što je za mene, tada kao adolescentu, bio apsolutni šok. Nisam verovala da transrodna žena može da izgleda tako prelepo. Tada joj se sinula ideja da učini isto“, započinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << priču Lea za „Daily Mail“.
Ona sada ima 20 godina i već tri godine se bavi transformisanjem svog tela, u koje je do sada uložila 5 200 dolara.

U grudi je ugradila implante, povećala je usne, a botoksom oblikovala lice. Operacije su tako dobro odrađene da svi misle da je ona rođena kao žena.
"Želim da imam decu u narednih 10 godina, ali posebno mi je važno da imam dete koje je biološki moje. Saznanje da mogu da imam bebu sa polovinom svoje DNK je neverovatno. Otišla sam u banku sperme pre uzimanja hormonske terapije, jer sam znala da će posle biti kasno. Sada, dve godine nakon početka terapije, na nekom nivou sam već biološka žena“, priznaje Lea.
Lea i dalje želi da nastavi sa operacijama, jer se svaki put oduševi kada se pogleda u ogledalo, a priznaje da joj uopšte nije čudno niti neprijatno kada se ujutro probudi i napipa grudi.

"Moj život je konačno postao podnošljiv i u ovom novom telu dobio smisao. Sada osećam povezanost sa svojim telom. Mislim da svako treba da prihvati svoju pravu verziju sebe, bez imalo straha, jer je to samo vaš život od kojeg zavisi vaša sreća“, savetuje Lea.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.