Ima penis u obliku psa?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 25.Nov.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima penis u obliku psa?! (FOTO)

Glumica je objavila urnebesnu sliku bivšeg muža.

Na prvi pogled, u pitanju je slatka porodična fotografija na kojoj se vidi glumac Majkl Šin koji sedi pored devojke Sare Silvermen, bivše žene Kejt Bekinsejl i njihove ćerke Lili.

Ali, britanska glumica Kejt je pokazala kako ima čudan smisao za humor tako što je prokomentarisala senku ljubimca koji je sedeo u Majklovom krilu.

"Svi smo tako ponosni na Majkla zbog toga što ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << penis u obliku psa", napisala je ona pored fotografije na svom Instagram profilu.

Kejt je s Majklom bila osam godina, razišli su se 2003. godine, zajedno imaju ćerku Lili i dobri su prijatelji. Komičarka Sara Silvermen je počela da se zabavlja s Majklom 2014. godine, a Kejt i ona imaju divan odnos, pa svi zajedno idu na događaje i porodične proslave.

We are all so proud of Michael for having a penis shaped almost exactly like a dog

A photo posted by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Nov 24, 2016 at 9:47pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.