Iguain:“Ovi golovi zauvek ostaju u sećanju…“

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain:“Ovi golovi zauvek ostaju u sećanju…“

Argentinski špic u fantastičnoj formi posle povrede leđa, juče postigao još jedan het-trik.

Gonzalo Iguain ponovo je potvrdio svoju klasu juče protiv Betisa, pošto je u pobedi Real Madrid anad Betisom od 4:1, postigao tri gola.
On je 2. oktobra protiv Espanjola dao još jedan het-trik.
'Veoma sam srećan. Nisam igrao nedelju dana, ali osećam se kao da jesam. Trener nek odluči da li ću da budem starter, ja ću samo da igram. Ovi het-trikovi će ostati u mom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sećanju, posebno jer su došli posle povrede. Svaki put se osećam bolje, zahvalan sam saigračima i klubu, jer su me uvek podržavali tokom perioda kad sam bio povređen. Znali smo da će biti teško sa Betisom', rekao je Iguain.
Tokom internacionalne pauze, on je takođe dao tri gola u pobedi 'Gaučosa' nad Čileom u kvalifikacijama za naredno SP u Brazilu, čime je potvrdio odličnu formu.
Real je na drugom mestu u Primeri sa 16 bodova iz 7 utakmica.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.