Igram žmurke sa đacima

Izvor: Blic, 19.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igram žmurke sa đacima

Učitelj Slavoljub Živanović iz Loznice sinoć je u kvizu „Trenutak istine” priznao da je imao ljubavnicu, seksualno iskustvo sa muškarcem, kao i to da misli da je za svoju ženu premija. Stigao je do trećeg kruga pitanja, ušao u trku za pola miliona dinara, ali je na pitanju da li krije neke seksualne fantazije od svoje žene odgovorio sa „ne” i ispao iz daljeg takmičenja.

Slavoljub je na pitanju: „Da li mislite da ste dobar glumac?”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Da li uživate gledajući svoj lik u ogledalu?”, „Da li ste se ikada ponašali nezrelo prema svojim učenicima?” odgovorio sa „da” i svi odgovori su bili istiniti. Potom, voditeljka Tatjana Vojtehovski postavila mu je pitanje da li je ikada zvao muža svoje ljubavnice kod sebe na kafu, odgovorio je da jeste.

- Ljubavnicu sam imao kada sam bio u braku sa prvom ženom. Nas dvoje smo se nekako intelektualno razišli. Ona je kasnije počela da se ponaša kao da je muškarac. Nedostajalo mi je te nežnosti sa njene strane. Ja sam tada imao ljubavnicu, a ta moja bivša žena naglasila je mužu moje ljubavnice da obrati pažnju na svoju ženu. Onda sam ga ja, da bih skinuo sumnje, pozvao u moju kuću, na kafu - kaže Slavoljub i objašnjava svoje nezrelo ponašanje sa učenicima.

- Pa" ako neko pogleda sa strane, može da pomisli da se ja ponašam nezrelo. Ja volim svoje đake i sve što oni rade i onda ja volim da učestvujem u svim njihovim igrama. Na primer, oni igraju žmurke, ja se krijem iza drveta. Ih, pa zbog dece sam se i ja kačio po drveću, ma svašta samo da bih bio deo njihovog odrastanja u školi - otkriva učitelj.

Najteže pitanje večeri bilo je da li je ikada imao bilo kakav seksualni odnos sa muškarcem, na šta je on odgovorio sa „da”.

- Pazite, nije to bilo baš tako. Daleko od toga, prišao mi je u parku čovek, počeo da me pipka, ja sam pobegao i tako se to završilo - priča Slavoljub koji je izgubio novac na pitanju: „Da li imate neke seksualne fantazije za koje se stidite da ih podelite sa svojom ženom?”.

- Nije mi krivo što sam izgubio pare. Moje učešće u kvizu nije bilo vezano za novac. Ja da sam hteo pare, odustao bih na 250.000 dinara. Ja sam hteo da dokažem da svi mi živimo pod nekim maskama i da te maske treba skinuti. Dosta mi je ljigavih ljudi koji se kriju - kaže učitelj Slavoljub iz Loznice, koji živi i radi u Nišu.

Premija za ženu

Na pitanje da li misli da je premija za svoju ženu Slavoljub je odgovorio sa „da”, odgovor je bio tačan.

- Ne mislim da sam ja premija jer je ona loša žena. Ja to mislim o sebi, ovako, kao o čoveku. Dobar sam domaćin, dobro radim, imam svoje kvalitete koji vrede. Ih, pa ne bih baš ni ja bio sa ženom koja ništa ne vredi i za koju mislim da je mnogo gora od mene. Ja sam stabilan čovek i dobar oslonac. U tom smislu sam mislio da sam premija - objašnjava Slavoljub.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.