Igra prestola – kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Izvor: 011vodič.com, 19.Jan.2021, 12:22

Igra prestola – kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Poslednja epizoda serije “Igra prestola” emitovana je pre godinu i po dana, ali ljubitelji knjiškog serijala na kome je bazirana, “Pesma leda i vatre”, još uvek nisu dočekali poslednje dve knjige.
Foto: IMDb
Džordž R.R. Martin, pisac “Pesme leda i vatre”, još uvek nije završio novi nastavak, “Vetrovi zime”.
Novinar Džejms Hiberd, iz magazina E! Weekly, imao je ekskluzivni pristup nekim delovima nove Martinove knjige, pa je u jednom nedavnom intervjuu rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da će završetak biti “mnogo drugačiji” nego što je to bilo u TV adaptaciji, prenosi Dejli Ekspres.
“Pričao sam sa Martinom o nekim delovima… i mogu samo reći kako jedva čekam da pročitam Vetrove zime. Na osnovu onoga što mi je rekao, mislim da će kraj u knjigama biti veoma različit od onog u seriji”, rekao je Hiberd.
Podsetimo, TV serija “Igra prestola” završila se tako što je zmaj Drogon uništio Gvozdeni presto, Džon Snou je otišao u dobrovoljno izgnanstvo, a Bren Stark postao je vladar Vesterosa. Fijasko od kraja serije, zar ne?



The post Igra prestola – kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.