Igra prestola: Razbijen još jedan mit!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igra prestola": Razbijen još jedan mit!

Pisac otkrio da li su čitaoci pogodili ko je jedan od misterioznih likova.

 Džordž R. R. Martin već godinama "sebično" ćuti kada su u pitanju teorije fanova, oglasio se samo nekoliko puta da nam kaže da smo nešto pogodili, ali neće reći šta, i da za neke stvari grešimo.

Sada je korisnik sajta Reddit posetio biblioteku u Teksasu, u kojoj se nalazi kolekcija Martinovih rukopisa. Te stranice prošarane su prepiskom pisca i njegove urednice En Grol.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Već smo se "ubili" pokušavajući da odgonetnemo ko je majka Džona Snežnog, i ko mu je otac, postoje i teorije o Tirionu Lanisteru, a ova se tiče jednog od misterioznih likova.

Hladnoruki (Coldhands) je lik koji se pojavljuje u teritoriji izvan Zida, obučen je u odeću koja nagoveštava da je nekada bio "vrana" Noćne straže. Prvi put se pojavljuje u "Oluji mačeva", kada pomaže Semvelu i Džili, a zatim u "Plesu sa zmajevima", kada vodi Brena, Hodora, Miru i Džodžena severno od Zida.

U jednom od Brenovih poglavlja "Plesa sa zmajevima", En je napisala sledeće.

"Da li je ovo Bendžen? Ja mislim da jeste :) I da li ga onda Bren ne prepoznaje, pošto mu nikada ne vidi sasvim otkriveno lice", pitala je urednica.

Martin je odgovorio kratko i jasno - "ne".

Bendžen Stark je brat Neda Starka, član Noćne straže, koji se poslednji put pojavio u prvom delu "Pesme leda i vatre", odnosno u prvoj sezoni serije. Otišao je da istražuje severno od Zida, i tada mu se gubi svaki trag.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.