Igi Pop nastupao golišav na sceni(FOTO)

Izvor: S media, 14.Jun.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igi Pop nastupao golišav na sceni(FOTO)

Deda rock`n`roll-a, Igi Pop, srećan je u svojoj koži, i nema nameru da obuče košulju i pokrije svoju staračku, zbrčkanu kožu.

Igi Pop, kontroverzni roker se, kao što već znate, svaki put na sceni pojavi go do pojasa i baci u drugi plan pesme koje peva, a javnost uvek iznova “oduševi” svojim zanosnim staračkim borama i smežuravom kožom.Uostalom posetioci "Egzita" su takođe mogli uživati u njegovom nastupu pre par godina, kada je na scenu, gle čuda,izašao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << košulje!

Igi Pop postideo Dženifer Lopez (VIDEO)

"Gruv armada" na Egzitu (VIDEO)

Zabranjen festival "Egzit"!?

Šesdesetčetvorogodišnji Igi Pop ima dugačak staž pojavljivanja na bini golih prsa, još od daleke 1970. godine. Izgleda da Igi nema nameru da se smiri i obuzda svoju rokersku vrelu krv, verovatno mu je i previše toplo u majicama i košuljama, pa je našao idealno rešenje. Skakanje na sceni go do pojasa! Ma nije on za staro gvožđe, Pop ima još puno toga da ponudi svojim fanovima koji su već navikli na njegove ispade.

Uostalom, to je i pokazao na jednom britanskom festivalu koji je održan pre par dana.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.