IZMET RAZMAZAN PO CELOJ KUĆI: Pas se uneredio - pogledajte šta se desilo kada je stigao ROBOT USISIVAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZMET RAZMAZAN PO CELOJ KUĆI: Pas se uneredio - pogledajte šta se desilo kada je stigao ROBOT USISIVAČ

Vlasniku se smrklo pred očima!

Aparat čisti kuću nezavisno od vas, dok vi možete da radite nešto drugo, kao, recimo, da izađete napolje.

Tehnologija je pravo čudo, omogućava nam da uradimo mnoge stvari koje naše bake i deke, čak i naši roditelji, nisu mogli ni da zamisle. Povremeno, međutim, i razni uređaji polude, ostavljajući nas da mislimo na dobra, stara vremena kada je život bio jednostavniji.

 Uzmite na primer robota usisivača. Čisti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuću nezavisno od vas, dok vi možete da radite nešto drugo, kao recimo, da izađete napolje. To je nedavno uradio i Rajan Lendi (23) sa Floride. Na njegovu nesreću, robot je naleteo na pseći izmet i hteo i nju da usisa, pa nastavio dalje da "čisti" po kući.

- Moj novi aparat je prešao preko psećeg izmeta i onda nastavio da čisti ostatak kuće - napisao je on na društvenim mrežama. - Trebaće mi terapija.

Rajan je objavio i fotografije. Na jednoj se vide braon fleke po podu kupatila, a na drugoj donji deo aparata, koji može da košta i do 800 funti (oko 10.500 dinara).

On je objasnio da je pas još mlad i nije se navikao da nuždu obavlja napolju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.