IZBEGNUTA TRAGEDIJA Avion sa fudbalerima BiH umalo da se sruši!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGNUTA TRAGEDIJA Avion sa fudbalerima BiH umalo da se sruši!

Fudbaleri Bosne i Hercegovine mogu slobodno petak, 6. septembar da slave kao drugi rođendan. Prema pisanju Dnevnog avaza, tokom leta za Jermeniju odvijala se prava drama i malo je nedostajalo da se dogodi tragedija ogromnih razmera.
Na meču Nemačka – Holandija, naša kladionica nudi kvotu 5.75 za igru 2&GG.
Avion sa selekcijom BiH koja je otputovala na utakmicu kvalifikacija za EURO, ušao je u zonu turbulencije. Pilot je u jednom trenutku naglo skrenuo u levu stranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << To je, navodi portal, izazvalo paniku među putnicima.
– Igrači i navijači koji su do tada stajali, odmah su počeli da uskaču na svoja mesta, poput bob takmičara posle starta – piše Avaz.
Da je situacija bila krajnje dramatična, posvedočio je nekadašnji pilot koji je bio među putnicima. On smatra da je njegov kolega izveo nedopustiv manevar i najavio da će o celom slučaju da obavesti nadležne institucije.
– Jedna sekunda, odnosno jedan stepen je nedostajao da se avion sruši. Imam više od 600 sati leta kao pilot i to odgovorno tvrdim. Nitko se ne može igrati ljudskim životima. Nisu dozvoljeni nikakvi nagli okreti, ovaj je mogao biti koban – rekao je neimenovani bivši pilot.

The post IZBEGNUTA TRAGEDIJA Avion sa fudbalerima BiH umalo da se sruši! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sekunda nedostajala da se sruši avion s fudbalerima BiH"

Izvor: B92, 06.Sep.2019

Avion u kojem su bili predstavnici FS Bosne i Hercegovine, odnosno reprezentativci, kao i navijači ove države umalo se nije srušio...Prema pisanju hrvatskih medija na čarter letu od Sarajave do Jerevana odvila se drama...Iznad Turske avion je upao u turbuletno područje, a pilot je morao naglo da...

Nastavak na B92...

DRAMA u avionu reprezentacije BiH, sekunda do katastrofe!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 00:06

Neverovatno iskustvo za fudbalere reprezentacije BiH...Velika drama u avionu reprezentacije Bosne i Hercegovine...Na čarter letu od Sarajeva do Jerevana odvijala se filmska priča, pošto je avion upao u turbulentno područje nakon čega je pilot naglo skrenuo zbog čega je nastala prava drama....."Jedna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.