Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ INATA Poznati pevač je namazao crveni karmin i poslao emotivnu poruku

Božo Vrećo je poznat po svom ekscentričnom izgledu, a sada je otišao korak dalje.

- Nakarminiši se iz inata, ćefa ili jer ti to tako voliš ponedeljkom pa izljubi što više dobre raje nek odu kućama s' poljupcem, da se više ljubimo, lepši bi nam život bio - poručio je Božo Vrećo uz fotografiju na kojoj pozira sa crvenim karminom.

Inače, Božo Vrećo je nedavno prolazio kroz težak period s obzirom da je raskinuo sa partnerom sa kojim je trebalo da se venča.

Iako se o toj ljubavi govorilo kao prvoj velikoj romansi između dva muškarca na Balkanu, veza je pukla, a izgleda da pevaču sada, ipak, fali malo više poljubaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IZ INATA: Božo Vrećo namazao crveni karmin i poslao emotivnu poruku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2017

Otišao korak dalje...Božo Vrećo je poznat po svom ekscentričnom izgledu, a sada je otišao korak dalje...- Nakarminiši se iz inata, ćefa ili jer ti to tako voliš ponedeljkom, pa izljubi što više dobre raje nek odu kućama s' poljupcem, da se više ljubimo, lepši bi nam život bio - poručio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.