ITALIJANI PIŠU “Mihajlović je smršao, ali je u “formi”, kroz zidove se čulo kako viče”

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI PIŠU “Mihajlović je smršao, ali je u “formi”, kroz zidove se čulo kako viče”

Siniša Mihajlović je završio sa prvim ciklusom hemoterapija, ali je i dalje u bolnici. Italijanski mediji pišu da je srpski stručnjak dosta smršao, ali da je u “formi”. To su zaključili na osnovu žučnog razgovora trenera Bolonje sa saradnicima. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,90 na pobedu Klub Briža protiv Dinama iz Kijeva u kvalifikacijama za LŠ. Poznato je da Mihajlović putem video bima iz bolnice prati sva dešavanja na treninzima Bolonje. – Večerali smo u drugoj sobi, ali mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo kroz zid da čujemo kako viče – poručio je jedan od članova Bolonje za “La Republika”. Sve ovo zbog lošeg rezultata, odnosno igre Bolonje protiv Kelna. – Bio je besan posle poraza od Kelna i nam je jasno rekao – poručio je Roberto Soriano. – Najbolje što možemo da učinimo za njega je da ga učinimo ponosnim na nas. Moramo da pružamo svakim danom sve više. Izgleda da je ljutnja Mihajlovića čija se dreka čula i preko zidova urodila plodom, jer, italijanski klub je u sledećoj proveri, protiv Šalkea, zabeležio pobedu. Sinisa Mihajlovic is undergoing chemotherapy, but that hasn’t stopped him giving #Bologna players the hair-dryer treatment. “You could hear him shouting through the wall.” https://t.co/rHdwRH1OqC #SerieA #ForzaSinisa #Serbia pic.twitter.com/oJHKbdLw75 — footballitalia (@footballitalia) August 4, 2019 More
The post ITALIJANI PIŠU “Mihajlović je smršao, ali je u “formi”, kroz zidove se čulo kako viče” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.