ISKRENO: Napravio sam glupost

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENO: Napravio sam glupost

"Viski je išao kao ulje," kaže komentator koji je vozio suprotnim smerom po Brankovom mostu bežeći od policije.

Penzionisani sportski komentator Milojko Pantić (72) ispričao je za magazin "Gloria" šta se dogodilo početkom maja, kada je nakon provoda na venčanju seo pijan za volan i napravio incident o kojem su mediji danima izveštavali.

"Viski je išao kao ulje. Krenuo sam kući, nesvesno ušao u traku u suprotnom smeru, nisam nigde bežao, nego sam stao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kad sam video da sam napravio glupost. Stao sam i počeo da se izvinjavam. Moram da kažem, policiji svaka čast, oni su se meni izvinjavali kada su videli koliko sam 'naduvao' - 1,73 promila. Da je bilo preko dva, išao bih u zatvor i oduzeli bi mi dozvolu. Nisam, međutim, uhapšen kao što se pisalo, već zadržan u sobi za trežnjenje," pojasnio je on.

"U stanici su bili više nego pažljivi, došli su rano ujutru i pitali da me ponovo testiraju ako sam 'izvetrio', ali proverili su i videli da je alkohol i dalje tu, kako da izvetri kada sam popio litar i po viskija. Kada je prošlo 12 sati, dođe policajac i kaže 'slobodni ste', ja kažem - gospodine, ja nisam slobodan već opterećen glupošću koju sam napravio, i od srca vam se izvinjavam," rekao je on.

Pantić trneutno promoviše svoju prvu i, kako kaže, "poslednju knjigu", čiji je naslov njegova poznata rečenica iz 1991. - "Nebo se otvorilo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.