ISKOČITE IZ RUTINE: Probajte neku novu POZU, probudite strast u vašoj vezi!

Izvor: 011vodič.com, 29.Nov.2019, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKOČITE IZ RUTINE: Probajte neku novu POZU, probudite strast u vašoj vezi!

Ako ste u dugoj vezi, velika je verovatnoća da ste isprobali bar 10 vrsta seksa s ove liste. Ako je brojka manja, vreme je da se pokrenete i iskočite iz rutine.
U skoro svakoj vezi može doći do faze kad seks počinje da se čini kao rutina. I naravno da možete da isprobavate poze iz Kamasutre, ali nekako se čini jednostavnije posegnuti za dobrim, starim seksom koji i inače praktikujete. Jer, budimo iskreni, većina stalno vrti 4 – 5 poza.
Bilo kako bilo, ako ste u dužoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vezi onda ste sigurno doživeli i ovih 13 vrsta seksa. Možda je vreme da sad neke od njih i “oživite”.
1. Seks u autu
Zna da bude neudobno, ali u isto vreme je uzbudljivo i divlje. Većina parova je bar jednom isprobala seks u automobilu.
2. Romantičan seks
Seksi donji veš, sveće, romantična muzika i duga predigra. Zašto ne biste baš danas opet ovo isprobali. Neka se stara iskra opet upali.
3. Seks na brzinu
Ovu vrstu seksa neretko prati loša reputacija jer je prebrz, ali ponekad je i pet minuta dovoljno. Pogotovo ako su vam gosti već pred vratima. Adrenalin skoči, a vi ste “luđi” nego ikada. Sećate se, zar ne?
4. “Nismo dugo, pa ćemo sad” seks
Krivite posao, decu, stres… Čak i u najboljim vezama zna da dođe do perioda “suše”, a nekad ste jednostavno preumorni da idete dalje od maženja. Ipak, brinete se šta bi to moglo da znači za vašu vezu, pa se konačno prepustite strastima…
5. Seks pod tušem
U filmovima ovakav seks uvek deluje sjajno. U stvarnosti to baš i nije slučaj. “Aaaaa prevruća voda, aaaa prehladna, klzam se, pazi pašću, ne mogu da se okrenem…”. No, ako ste u jutarnjoj gužvi, ovo ponekad i nije loša ideja. Samo treba malo prakse…
6. “Tiho, neko će nas čuti” seks
Bilo da ste u poseti rodbini ili su vam deca u sobi do, tihi seks zna da bude veoma uzbudljiv.
7. Jutarnji seks
Nema boljeg nego probuditi se s osmehom na licu. A i endorfin koji se oslobađa tokom seksa drži vas srećnim ceo dan. Možda jeste večernji tip, ali, ako već niste, dajte šansu i jutarnjem seksu.
8. “Hajde da isprobamo nešto novo” seks
Ova vrsta seksa uvek uključuje i malo guglanja ili posetu seks šopu. No, zato se i te kako isplati. Naravno da može da bude nespretno ili smešno, ali je “fora” probati nešto novo. Bar jednom.
9. Seks u hotelskoj sobi
Stručnjaci kažu da se u našem mozgu događaju hemijske reakcije za vreme seksa u hotelskom krevetu, kojih nema kad smo u spavaćoj sobi. Novi prostor naime stimuliše prenos dopamina u mozak, a on ima veliku ulogu u uzbuđenju i seksualnom uzbuđenju.
10. “Nismo se dugo videli” seks
Razdvojenost čini čuda. Barem, što se seksa tiče. Oni koji su imali seks s partnerom nakon perioda razdvojenosti dobro znaju kako je taj seks strastven, uzbudljiv, odličan…
11. Slavljenički seks
Čestitamo! Verili ste se ili ste odlučili da živite zajedno… Svejedno, slavljenički seks dugo se pamti.
12. Seks na otvorenom
Plaža na osami, skriveni u šumi ili na balkonu… Ima nešto magično u seksu pod otvorenim nebom. Zna da bude neudobno, ali ako se dobro pripremite, ovakvu avanturu poželećete opet…
13. Seks pomirenja
Nakon što se dobro izvičete, izbacite svu ljutnju iz sebe, poželite da vodite ljubav s partnerom. Seks pomirenja može da bude jednako strastven kao seks na početku veze. Toliko je dobar, da vam dođe da se još malo svađate…
The post ISKOČITE IZ RUTINE: Probajte neku novu POZU, probudite strast u vašoj vezi! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.