ISIDORA JE PRIČALA DA JE JEDNA STVAR OKIDAČ ZA DOBIJANJE KANCERA: Nisu cigarete, alkohol, a ni zdrava ishrana nije od pomoći!

Izvor: Press, 06.Avg.2020, 14:22

ISIDORA JE PRIČALA DA JE JEDNA STVAR OKIDAČ ZA DOBIJANJE KANCERA: Nisu cigarete, alkohol, a ni zdrava ishrana nije od pomoći!

Isidora Bjelica je preminula juče u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila.
Foto:Blic
Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla da smatra da je stres okidač za ovu bolest.
- Kancer je hronična bolest ja znam da meni borba tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sledi, da se bolest ne vrati. Moji lekari su vrištali kada smo saznali. Nema čarobnog leka, svaki kancer je drugačiji - kazala je 2016. godine, pa dodala:
Isidora Bjelica • isidorabjelicapajkic / Instagram
- Ja sam bila na potpuno sirovoj hrani i moj kancer je progradirao a neki su se izlečili na taj način. "Low carbs (engl. hrana sa malo ugljenih hidrata)" je najbolja terapija. Ne hrane proteini i meso kancer, nego šećer. Aditivi, stres zagađenost, ja na ulici kada sretnem žene sa istim dijagnozama, ja se šalim, niko od nas nije pušio, nije pio, zdravo se hranio, ali imamo jednu zajedničku stvar - sve smo doživele velike tuge, stresove. Ako mene pitate šta je okidač, to je velika tuga, stres, razočarenje, a oko toga niko ne radi - govorila je Isidora u intervjuu za "Super ženu".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Nije mi mnogo ostalo": Isidori Bjelici bolest donela novi pogled na svet

Izvor: B92, 06.Avg.2020

Prilikom jednog gostovanja u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" Isidora Bjelica progovorila je i o tome kako se nositi sa činjenicom da vam lekari ne daju više od godinu i po dana života..."Viđale smo se u prethodnih pet godina, i to u ključnim momentima tvog lečenja. Koji je to osećaj danas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.