„IMAM OTVORENE KARTE I VELIKU ŠANSU ZA NAPREDAK” Evo koji je Lajovićev CILJ posle osvajanja Umaga

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„IMAM OTVORENE KARTE I VELIKU ŠANSU ZA NAPREDAK” Evo koji je Lajovićev CILJ posle osvajanja Umaga

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Nema odmora za Dušana Lajovića. Iz Umaga gde je u nedelju uveče osvojio prvi ATP turnir u karijeri već danas je otišao u Gštad gde će igrati ove sedmice. Foto: S Pasalic / RAS Srbija Dušan Lajović Pobeda u Umagu Lajovića je popela na 26. mesto ATP liste, ali 29-godišnji Srbin ne želi na tome da se zaustavi. Novu priliku za napredak će imati baš u Švajcarskoj tokom sedmice koja je pred nama. No, dok ne počne sa novim takmičenjem, Duci je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << analizirao učešće u Umagu. – Zadovoljan sam i srećan, konačno je u mojim rukama i taj ATP trofej. Ali idemo dalje, nema vremena za slavlja, za analize. Slavio sam sa porodicom i prijateljima odmah po završetku svečane ceremonije, ali već danas sam okrenut novom zadatku – rekao je Lajović. Potom je dodao: – Slobodan sam u prvom kolu Gštada, imaću dovoljno vremena za oporavak i pripremu za izazove koji slede. Nastavljam turneju na šljaci, ali već početkom avgusta idem u Ameriku gde ću igrati dva mastersa, a potom učestvovati i na US Openu, poslednjem grend slemu u sezoni. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Dušan Lajović Drugi teniser Srbije je svestan da mu se pružila odlična prilika da još više napreduje na listi: – Imam otvorene karte i imam veliku šansu da napredujem jer nemam puno poena da branim do kraja sezone. Kao i do sada, biću vredan, posvećen cilju i verujem u uspeh. Lajović se kratko dotakao i teme Dejvis kupa. Finale će biti održano u Španiji krajem novembra. Igraće se na betonu u Kaha mahiki. Duci se nada da će biti na spisku Nenada Zimonjića, selektora Srbije. – Biće to za sve nas novo iskustvo, što ne menja cilj koji je uvek isti, a to je pobeda Srbije. Novi format […] More
The post „IMAM OTVORENE KARTE I VELIKU ŠANSU ZA NAPREDAK” Evo koji je Lajovićev CILJ posle osvajanja Umaga appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.