IMA 89 GODINA I MORA DA RADI: Dostavljač pice dobio je bakšiš od 12.000 dolara - izbezumio se od sreće! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:09

IMA 89 GODINA I MORA DA RADI: Dostavljač pice dobio je bakšiš od 12.000 dolara - izbezumio se od sreće! (VIDEO)

Ima još dobrih ljudi.

89-ogodišnji dostavljač pice ostao je u neverici kad ga je jedan od njegovih redovnih klijenata nagradio napojnicom od 12.000 dolara.

Derlin Njui nije mogao da veruje kad je u utorak ujutro porodica Valdez pokucala na vrata njegove kuće u američkoj saveznoj državi Juta kako bi mu donela bakšiš. Vremešnom dostavljaču uručena je napojnica od 12.000 dolara nakon što je TikTok zvezda Karlos Valdez pokrenuo kampanju za skupljanje sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njega.

Njui radi 30 sati nedeljno u restoranu Papa Džons Pica kako bi sastavio kraj s krajem. Ranije ovog meseca dostavio je picu u dom popularnog TikTok kreatora, ne znajući da će mu to promeniti život.

This story made the local news 🙏 😭 ##fyp ##foryou ##news ##venmochallenge

♬ original sound - Carlos Valdez

"Kako da ti ikad zahvalim? Ne znam šta da kažem", rekao je Njui kojem su potekle suze radosnice.

Part 2 of the news segment ##fyp ##foryou ##venmochallenge ##news

♬ original sound - Carlos Valdez

Porodica Valdez lokalnim medijima rekla je kako su uvek tražili njega kad su naručivali picu. Snimke njegovih isporuka porodica je počela da objavljuje na TikToku, a Valdez je rekao kako su starca odmah svi zavoleli.

Pitali su svoje pratioce za donacije i ubrzo su prikupili 12.000 dolara. Uručili su mu ček, koji su potpisali kao njegova "TikTok porodica".

Part 3 of news segment. They said the best of the broadcast 🙏😍 ##fyp ##venmochallenge ##news ##🍕man ##love ##blessed ##gift ##lovewins

♬ original sound - Carlos Valdez

JEZIVO! Ovo je NAJOPASNIJA životinja sveta: Uđe u mozak žrtve i natera je da IZVRŠI SAMOUBISTVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.