IGRALA JE PROFESORKU CUCU U KURSADŽIJAMA - ovako danas izgleda, slabo se pojavljuje u JAVNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRALA JE PROFESORKU CUCU U "KURSADŽIJAMA" - ovako danas izgleda, slabo se pojavljuje u JAVNOSTI!

Šampioni u profitu.

Glumica Jovana Petronijević privukla je pažnju gledalaca ulogom Cuce u sitkomu "Kursadžije".

Po završetku ovog sitkoma, Jovana se retko pojavljivala u javnosti. Uglavnom se posvetila ulogama u pozorištu.

Објава коју дели Jovana Petronijevic (@jovanajockapetronijevic) дана 18. Мај 2019. у 10:04 PDT

Ljubitelji pozorišta imali su prilike da je gledaju u predstavi "Žensko srce u šinjelu“, rediteljke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mirjane Karanović, po tekstu Mihajla Vitezovića.

Priča prati tri žene koje pokušavaju da urade predstavu povodom obeležavanja jubileja Prvog svetskog rata, prikazujući živote tri heroine iz rata , Milunke Savić, koja je bila najodlikovanija žena vojnik u istoriji ratovanja, Florom Sends koja je bila jedina Britanka sa činom kapetana u srpskoj vojsci i Nadeždom Petrović, slikarkom, koja je napustila lagodnost svog života i vratila se u Srbiju da pomogne svom narodu spremna da da i svoj život ako treba. Čekajući reditelja glumice počinju da preispituju sopstvene živote, doživljaje iz svoje karijere, ali i da otkrivaju stvari koje ne znaju jedna o drugoj.

"ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.