IGRA PRESTOLA: Rešena misterija?

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRA PRESTOLA: Rešena "misterija"?

Da li je Bren Stark Kralj noći? Evo odgovora!

Glumac Ajzak Hempsted-Rajt rekao je za "Vulture" da njegov lik u "Igri prestola", Bren Stark, NIJE Kralj noći.

PROCURELO: Ovo je osma sezona!

"Mislim da oni nisu toliko ista osoba, koliko su dva drevna bića Vesterosa. Trooki gavran je godinama tu, a Beli hodači su od pamtiveka u Vesterosu. Kao što smo videli, napravila su ih Deca šume. Ali to su dva bića, koja imaju ogromnu moć. Jedno je Frankenštajnovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čudovište, koje pokreću mržnja i nasilje, a drugo je Bren, koji svoje moći koristi u dobre svrhe," rekao je on.

DECA ŠUME I BELI HODAČI: Evo ko je ko

"Ja želim da saznam ZAŠTO je Kralj noći opsednut uništenjem čovečanstva. U sledećoj sezoni ćemo videti da li za to postoji dobro objašnjenje. Nadam se da ćemo saznati zaista kul stvari o oba lika," rekao je on.

FINALE GOT: Naši utisci

Dakle, glumac kaže da Bren i Kralj noći nisu "baš isto", ali mi mu, ipak, baš i ne verujemo… A vi?

Proročanstva i legende iz Vesterosa



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

“Igra prestola”: Evo šta kaže glumac Ajzak Hempsted Rajt – Da li je Bren Stark Kralj noći?

Izvor: Story, 08.Sep.2017

Glumac Ajzak Hempsted-Rajt rekao je za Vulture da njegov lik u “Igri prestola”, Bren Stark, nije Kralj noći. – Mislim da oni nisu toliko ista osoba, koliko su dva drevna bića Vesterosa. Trooki gavran je godinama tu, a Beli hodači su od pamtiveka u Vesterosu. Kao što smo videli, napravila su...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.