IGRA PRESTOLA: Ona se vraća u novoj seriji?! FOTO, VIDEO

Izvor: Mondo, 05.Jul.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRA PRESTOLA: Ona se vraća u novoj seriji?! FOTO, VIDEO

Iako je radnja nove serije smeštena stotinama godina pre "Igre prestola", ponovo ćemo gledati nju!

Završila se "Igra prestola", a HBO najavljuje nekoliko serija čija je radnja smeštena u univerzum knjiga "Pesma leda i vatre".

Radnja serija koje su trenutno u pretprodukciji smeštena je stotinama godina pre doživljaja Džona Snežnog, Deneris Targarjen, blizanaca Lanister i ekipe, ali ćemo možda u njoj ipak gledati jednu "povratnicu" - Melisandru!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Najveće greške "Igre prestola" (FOTO, VIDEO)

Karis van Huten komentarisala je za "Dedlajn" tračeve o repriziranju uloge crvene čarobnice Melisandre od Ašaija.

"Ko zna? Pretpostavljam da ćemo možda videti mladu Melisandru. Mislim da bi to bilo veoma zabavno. Naravno, u tom slučaju je ne bih igrala ja, već neka druga glumica. Ali da, verujem da je Melisandrina priča, i njeno poreklo, nešto što bi moglo da bude istraženo u toj priči," nagovestila je ona.

Iako još uvek ne znamo šta se sa Melisandrom dogodilo u knjigama Džordža R. R. Martina, u seriji "Igra prestola" je došla, pokušala da pomogne tokom bitke, nije joj baš pošlo za rukom i onda se samo "preturila" nakon boja.



Izvor: YouTube/Axhol3Rose

Za mnoge je to bilo razočaranje jer smo Melisandrine moći gledali, i slušali o crvenom gospodaru R'Loru od prve sezone, pa je utisak bio da scenaristi nisu do kraja obradili njenu priču.

Pogledajte šta Srbi misle o kraju serije!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.