IGRA PRESTOLA: Da li ste videli pevačicu?

Izvor: Mondo, 21.Maj.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRA PRESTOLA: Da li ste videli pevačicu?

Najveća bitka, Arja heroj i ONA?

Igra prestola je završena.

Gledaoci priče koja je počela pre osam godina konačno su videli ko je seo na Gvozdeni presto (doduše, ne BAŠ na presto...) i sada im je jedino ostalo da komentarišu da li su zadovoljni krajem ili ne, ali i gledaju objave ekipe koja je radila na seriji na društvenim mrežama.

U moru objava junaka koje ste tokom ovih godina zavoleli i omrzli i poruka "uživao sam radeći na seriji", pojavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su se i slike jedne pevačice.

Sofi Elis Bekstor je na Instagramu otkrila da je bila deo bitke za Zimovrel. "Godinu dana sam čekala da objavim ove slike i pohvalim se da sam bila statista u 'Igri prestola'. Bilo je mračno, niste me videli, ali znajte da sam dala sve od sebe boreći se uz Džona Snežnog", napisala je pevačica na Instagramu i objavila seriju fotki sa seta.

Društvo joj je pravio suprug, takođe veliki fan serije, "koji je bio ljubomoran što je samo Sofi nosila kul oklop".

View this post on Instagram

We fought the white walkers!! When @gameofthrones was filming the final season, @richardjonesface and I went to be extras. It was SO FUN. You couldn’t see us on the telly in the battle of episode 3, but I can assure you we gave it our all. R was very jealous of my armour but then again, he had dragon glass. Here’s to the northern army! Sad to see GOT finish but it’s been fun seeing the epic tale unfold. #gameofthrones #extras

A post shared by Sophie Ellis-Bextor (@sophieellisbextor) on May 19, 2019 at 1:48pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.